محل لوگو
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

پستانک ارتودنسی و عادت مکیدن انگشت شست


والدین همیشه نگرانی هایی در مورد استفاده از پستانک و تداخل آن با تغذیه با شیر مادر داشته اند ترس آنها از گرفتن پستانک دلسرد شدن کودک از شیر مادر است استفاده طولانی مدت از پستانک ممکن است تاخیر گفتاری و مشکلات دندانی را در بر داشته باشد.

اما پستانک در کودکانی که عادت به مکیدن انگشت دارند ممکن است بهتر و محافظ تر باشد از طرفی پستانک ارتودنسی می تواند به نوعی یک پیشگیری از ارتودنسی در آینده کودک باشد.

عادات غلط و اشتباهاتی که کودکان در دوران کودکی خود داشته اند در بزرگسالی ممکن است برای آنها مشکل آفرین بشود این عادات می تواند باعث بروز بسیاری از اختلالات و ناهنجاری های دهان ، دندان و فک و صورت بشود.

پستانک ارتودنسی یا پستانک گرد

پستانک ارتودنسی در راستای رشد طبیعی دندان ها و لثه نوزاد طراحی شده است. این پستانک تایید شده از طرف دندانپزشکان ، ارتودنتیست ها و متخصصین اطفال است. طراحی این پستانک مانند نوک پستان مادر است. تحقیقات نشان داده است که نوزادانی که از پستانک ارتودنسی استفاده کرده اند کمتر در خطر یک اوربایت یا اپن بایت هستند.

پستانک معمولی گرد است برخی از کودکان این پستانک را ترجیح می دهند و قیمت آن از پستانک ارتودنسی ارزانتر است .

انگشت شست و عادات مکیدن انگشت

مکیدن انگشت یک رفلکس طبیعی برای یک نوزاد است با این حال اگر این عادت از سن 5 تا شش سالگی و در دوران دندانی مختلط و دائمی هنوز ادامه پیدا کرد.ممکن است پتانسیلی باشد برای حرکت نامطلوب دندان ها و بروز مال اکلوژن کلاس II. بهتر است عادت مکیدن انگشت قبل از جوانه زدن دندان های دائمی متوقف شود در این صورت هیچ اثر نامطلوبی بر روی دندان های دائمی باقی نمی گذارد.

لوازم ارتودنسی برای متوقف کردن مکیدن انگشت

متخصص ارتودنسی یک شبکه فلزی صاف در پشت دندان های ثنایای بالای آنها قرار دهد درمان جامع ارتودنسی برای اصلاح هرگونه مال اکلوژن در کودکانی که انگشت خود را می مکند بهتر است زودتر انجام شود تا باعث توقف هرچه سریعتر عادات نامناسب شود.درمان زودهنگام به صرفه جویی در هزینه ارتودنسی و زمان کمک کند.

عوارض ناشی از مکیدن انگشت شست

این مشکلات از این قبیلند:

  • مشکلات دندانی
  • مشکلات فک بالا
  • مشکلات فک پایین
  • مشکلات لثه
  • ناهنجاری فک

تیم ارتودنسی کودکان

اگر شما شک دارید که فرزند شما ممکن است نیاز به درمان ارتودنسی داشته باشید یا نه ما به شما پیشنهاد می کنیم با دکتر هادی درویش پور بهترین دکتر ارتودنسی در تهران در اسرع وقت ملاقات داشته باشید. اگر می‌خواهید اطلاعاتی در زمینه روش های درمانی (ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی کودکان، سن مناسب ارتودنسی ، داشته باشید به سایت drdarvishpour..com سر بزنید

 

انسداد روده (ایلئوس) پس از جراحی لاغری


در برخی موارد، جای زخم یا التهاب ناشی از جراحی لاغری ممکن است راه ارتباطی معده و روده را باریک و تنگ کند. این تنگ شدگی معمولا ۴ تا ۶ هفته پس از جراحی لاغری اتفاق می افتد و کمتر از ۵ درصد از بیماران به آن مبتلا می شوند. بیمارانی که به این تنگ شدگی مبتلا می شوند، قادر نخواهند بود مانند قبل مایعات و غذا مصرف کنند. در این موارد ممکن است مشکوک به انسداد روده باشند.

انسداد روده چیست؟

این انسداد زمانی اتفاق می افتد که کل یا قسمتی از روده کوچک یا بزرگ بسته شود. این انسداد مانع عبور طبیعی غذا، مایعات و گاز ها از داخل روده شده و ممکن است با درد شدید و منقطع همراه باشد.

علل

این انسداد می تواند جزئی و کلی باشد. انسداد جزئی روده می تواند بدون جراحی درمان شود اما اکثر انسداد های کلی نیاز به جراحی روده دارند.

تشخیص

تشخیص انسداد روده از طریق آزمایش یا معاینه فیزیکی انجام می شود.

  • صداهای روده
  • رادیوگرافی شکم
  • آزمایش روده کوچک و ارگان های بالایی
  • سی تی اسکن شکم

عوارض انسداد روده

درمان به موقع این انسداد برای جلوگیری از بروز عوارض آن بسیار ضروری است. عوارضی از قبیل:

  • کم شدن آب بدن (دی هیدراته شدن)
  • عدم تعادل الکترولیت
  • سوراخ شدن روده که می تواند منجر به عفونت شود.
  • از کار افتادن کلیه

درمان

اگر روده ی شما به حدی مسدود شده باشد که هیچ غذایی نتواند از آن عبور کند شما به درمان فوری نیاز دارید. درمان انسداد روده از روش های مختلفی انجام می شود که دو مورد از آنها به شرح زیر است:

جراحی روده

اگر انسداد کامل باشد، بیمار برای درمان در بیمارستان بستری و جراحی می شود. در صورتی که ویژگی های لازم برای انجام جراحی را داشته باشید، ممکن است طی جراحی کل محل انسداد برداشته شود. همچنین جراح ممکن است بافت هایی که در اثر نرسیدن خون مرده اند، را بردارد.

استنت

 در برخی موارد که انسداد ناشی از تنگ شدگی روده می باشد، پزشک ممکن است با استفاده از یک لوله بلند به نام آندوسکوپ، استنتی فلزی درون روده قرار دهد تا آن را گشاد کند. برخی افراد تنها به یک استنت برای بهبود انسداد خود نیاز دارند اما برخی دیگر پس از بهبودی از استنت، نیاز به انجام جراحی نیز دارند.

سخن پایانی

گذشته از مزایای فراوان و غیر قابل انکار جراحی چاقی، انسداد روده یکی از  عوارض بلند مدت جراحی های لاغری مثل ( اسلیومعده،بای پس معده) می باشد.البته بیمار در صورت رعایت تمام دستورالعمل های متخصص جراحی لاغری، به احتمال زیاد دچار این عوارض نخواهد شد و احتمال بروز مشکل ذکر شده بسیار پایین می باشد. بیماران باید در تصمیم خود حتما این مورد را در نظر گیرند. برای اطلاعات بیشتر همچنین هزینه جراحی چاقی با پوشش بیمه تکمیلی یا بیمه پایه  به سایت dranbara.com سر بزنید

لق شدن دندان در طول درمان ارتودنسی


لق شدن دندان یکی از نگرانی های بیمارانی است که در حین درمان ارتودنسی هستند.

در چند روز اول که براکت ها گذاشته می شوند دندان ها تکان می خورند و احساس لق شدن دندان به بیمار دست می دهد. در صورتی که متخصص ارتودنسی آن را از قبل توضیح نداده باشد باعث نگرانی بیمار شود. 

حس لق شدن دندان هنگام ارتودنسی 

حرکت دندان از کجی به راستی با اعمال فشار توسط دستگاه ( ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک) برای اصلاح فرم و موقعیت دندان صورت می گیرد.

این فشار به:

  • تاج
  • ریشه لیگامان پریودنتال
  • استخوان اطراف

دندان نیرو منتقل می کند ، البته این فشار آهسته و مداوم است.

از این رو در جهت دندان در حال حرکت ، غشاء پریودنتال ( لثه ) فشرده ، قرار دارد.

سطح استخوان از تماس با این غشاء شروع به جذب دوباره می کند.

لق شدن دندان حین ارتودنسی کاملا طبیعی است و از عوارض ارتودنسی نیست

پس از اتمام کار ارتودنسی دندان در موقعیت امن تری در استخوان قرار خواهد گرفت.

در انتهای کار ارتودنسی و حذف براکت ها شما برای ماندگاری درمان تنها به یک نگهدارنده نیاز دارید که ارتودنتیست تان به شما توصیه می کند.

بنابراین اگر در آغاز کار ارتودنسی احساس لق شدن دندان داشتید نگران نباشید این موضوع کاملا طبیعی است.

امکان لق شدن دندان در اثر بیماری های پریودنتال

علت دیگر شل شدن دندان بیماری های لثه ( پریودنتال ) می باشد که این بیماری در بزرگسالان شایع تر از کودکان است.

از آنجایی که شما براکت های ارتودنسی ثابت دارید و با نیروهای ملایم وارده به دندان های خود مواجه هستید، سلامت پریودنتال نقش اول را در این بازی ایفا می کند.

بنابراین اگر بافت های لثه در طول ارتودنسی سالم نباشند ممکن است باعث از دست رفتن استخوان و یا تضعیف آن شوند.

بنابراین هر بیماری لثه باید تحت کنترل در آورده شود 

لق شدن دندان های پر ازدحام در طی ارتودنسی

ارتودنسی دندان برای کسانی که شلوغی و نامنظمی دندان دارند به زمان بیشتری برای تنظیم و مرتب کردن دندان ها نیاز دارد.

طی این فرایند درمان، بیمار ممکن است مدت بیشتری احساس سستی و لق شدن دندان را داشته باشد.

نیرو هایی ارتودنسی که قادرند دندان ها را به حرکت در آورند در هر ماه می توانند در نهایت یک میلی متر دندان ها را به ناحیه هدف نزدیک کنند.

سخن آخر

اگر شما متوجه می شوید که نیروهای وارده بر دندان های شما نادرست و بیش تر از حد معمول است به همین خاطر است که شما نباید در نزد افراد غیر متخصص درمان ارتودنسی را فقط به خاطر ارزان بودن بهای آن انجام دهید .

اگر قصد معاینه ارتودنسی خود یا کودکتان به کلینیک یک متخصص برجسته ارتودنسی دارید از آنجایی که برای انجام مشاوره امکان دارد چندین جلسه رفت و آمد کنید تا تشخیص درست در مورد شما صورت بگیرد کلینیک های بهترین دکتر ارتودنسی در تهران   دکتر هادی درویش پور که در غرب، مرکز و شمال تهران واقع شده اند تا باعث آرامش و آسایش شما در طول دوره ی درمانتان شود

لق شدن دندان در طول درمان ارتودنسی
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۸

برچسب های مهم

درمان سندروم دامپینگ


سندروم دامپینگ نوعی بیماری است که می تواند پس از انواع جراحی های لاغری نظیر(اسلیو معده، بای پس معده، ساسی بای پس معده و...)که در آن ها بخشی از معده برداشته یا بای پس می شود، ایجاد شود. این سندروم همچنین می تواند در افرادی که جراحی مری انجام داده اند، تشکیل شود.از عوارض جراحی لاغری بوده  و افرادی که به دلیل عدم کاهش وزن زیر تیغ جراحی می روند باید از آن آگاه باشند.

علل سندروم دامپینگ

پس از جراحی لاغری، کنترل حرکت غذا در دستگاه گوارش سخت تر می شود زیرا غذا به سرعت از معده به درون روده کوچک تخلیه می شود. خوردن برخی غذا ها(خصوصا غذاهای قندی) می تواند احتمال ابتلا به سندورم دامپینگ را افزایش دهد. این علائم همچنین ممکن است پس از خوردن لبنیات، برخی چربی ها یا غذاهای سرخ کردنی به سراغتان بیاید.

علائم سندروم دامپینگ

علائم اولیه و ثانویه سندروم دامپینگ ممکن است در هر شخص متفاوت باشد. 

  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • درد و گرفتگی عضله های شکمی
  • اسهال
  • حس ناخوشایند پر بودن بسیار یا باد کردگی
  • عرق کردن
  • ضعف
  • سرگیجه
  • سرخ شدن پوست بدن یا صورت
  • ضربان نامنظم و غیر طبیعی قلب

باشد. علائم ثانویه سندروم دامپینگ نیز شامل:

  • هیپوگلیسمی
  • عرق کردن
  • ضعف
  • ضربان نامنظم و غیر طبیعی قلب
  • سرخ شدن
  • سرگیجه

می باشد. حدود ۷۵ درصد از بیماران سندروم دامپینگ، علائم اولیه بیماری و ۲۵ درصد آنها علائم ثانویه آن را دارند.

درمان سندروم دامپینگ

تغییرات در شیوه زندگی و رژیم غذایی می تواند علائم سندروم دامپینگ را به حداقل رسانده و بسیار مفید باشند. البته این تغییرات باید به درستی انجام شده و بیمار باید از گرفتن رژیم های لاغری سریع خودداری کند. در موارد جدی تر، که تغییرات رژیم غذایی و روش زندگی موثر واقع نمی شوند، باید از دارو و جراحی کمک گرفت.

اگر سندروم دامپینگ به دیگر درمان ها جواب ندهد و یا ناشی از جراحی های قبلی بیمار باشد، پزشک ممکن است جراحی دوباره را پیشنهاد کند.

چندین نوع جراحی برای درمان این شرایط وجود دارد که باید بر اساس جراحی اولیه بیمار انتخاب شود. با این حال طبق گفته موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، جراحی برای درمان سندروم دامپینگ اغلب موفقیت آمیز نخواهد بود

به طور کلی، می توان با تغییر رژیم غذایی پس از جراحی لاغری، به پیشگیری از سندروم دامپینگ کمک کرد در موارد جدی تر، ممکن است برای درمان سندروم دامپینگ نیاز به مصرف دارو یا جراحی داشته باشید که با مشورت با  بهترین جراح لاغری ممکن است برای بیمار داروی ضد اسهال تجویز شود.

 

فشار خون بالا و ارتودنسی


فشار خون امروزه به عنوان ” قاتل خاموش ” شناخته شده است به همین دلیل است که بسیاری از مردم حتی از فشار خون بالای خود بی اطلاع هستند .

اگر فشار خون شما بالا باشد و دندانپزشک شما در مطب از بی حسی موضعی اپی نفرین برای کنترل درد و خونریزی استفاده کند.

این دارو ممکن است باعث افزایش سریع در ضربان قلب شود اگر شما ازفشار خون بالا ی خود تاکنون بی اطلاع باشید اپی نفرین ممکن است شما را در معرض حمله قلبی قرار دهد .

در سال های اخیر که شرط سنی برای درمان ارتودنسی برداشته شده است متخصصین ارتودنسی با افراد بزرگسالی مواجه می شوند که دارای فشار خون بالایی هستند و قصد انجام ارتودنسی دارند .

بنابراین نه فشار خون بطور مستقیم به درمان ارتودنسی آسیب می رساند و نه ارتودنسی خطری برای فشار خون بالا محسوب می شود.

به همین خاطر همه افرادی که دارای فشار خون بالای کنترل شده هستند می توانند به راحتی از خدمات ارتودنسی بهره بگیرند .

فشار خون بالای خود را به اطلاع دندانپزشک یا ارتودنتیست برسانید

اگر شما در حالی که دارای فشار خون بالایی هستید به خدمات دندانپزشکی یا ارتودنسی نیاز دارید بهتر است در مورد شرایط و داروهای خود با دندانپزشک یا ارتودنتیست خود مشورت کنید .

بیماران مبتلا به فشار خون بالا نیز می توانند در معرض خطر داروهای بیحس کننده موضعی باشند.

مانند استفاده از منقبض کننده عروق مثل اپی نفرین

بسیاری از بیماران برای فشار خون بالا می توانند از داروهای ضد اضطراب ( که اغلب برای ایجاد آرامبخشی آگاهانه دهان استفاده می شود ) درمان شوند.

به این ترتیب آنها می توانند با خیال راحت بیهوشی موضعی دریافت کنند .

فشار خون بالا مانعی برای ارتودنسی نیست

در اولین جلسه ویزیت بهترین دکتر ارتودنسی ممکن است چند بار فشار خون شما را چک کند.

تا اطمینان حاصل کند که واکنش شما نسبت به تغییرات دارو و درمان چگونه خواهد بود .

سپس در رابطه با ادامه درمان و اینکه فشار خون شما چقدر بالا است و یا اینکه چگونه کنترل می شود تصمیماتی گرفته می شود .

یک ارتودنتیست به راحتی می تواند شما را با رعایت موارد زیر مورد پذیرش و درمان قرار دهد .

  • وقت تعیین شده بیشتر از 50 دقیقه نباشد .
  • آموزش بهداشت مناسب و کافی برای دهان ودندان بیمار.
  • پرهیز از استرس به هنگام معاینه .
  • بیمار باید در مواقع لزوم از دستورالعمل های پزشک معالج خود برای مهار استرس در موقع درمان ارتودنسی استفاده کند .
  • مراقبت ویژه از لثه ها در طول مدت ارتودنسی
  • چک کردن فشار خون قبل از شروع هر جلسه ویزیت

می توانید خدمات ارتودنسی شامل روش های مدرن ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی نامرئی،ارتودنسی کودکان  را زیر نظر بهترین متخصص ارتودنسی تهران دریافت کنید قیمت دقیق ارتودنسی حضوری  کلینیک در برای شما محاسبه شود.

 

تفاوت لیپوساکشن و جراحی لاغری


برای بیمارانی که به چاقی مفرط مبتلا هستند، جراحی لاغری گزینه ی بهتری نسبت به لیپوساکشن می باشد. علاوه بر این، جراحی لاغری می تواند احتمال ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی را نیز کاهش دهد. همچنین جراحی لاغری احتمال بازگشت ناگهانی کل وزن اولیه تان را بسیار محدود خواهد کرد. 

در حالی که لیپوساکشن برای کاهش چربی ها و فرم دهی به بدن است برای اولین بار در دهه ۸۰ میلادی انجام شد و به شهرت رسید. طی این روش، متخصص زیبایی با دقت و احتیاط چربی های اضافی را از طریق لوله ی تو خالی و کوچکی به نام کانولا از بدن خارج می کند. با حرکت دادن لوله کانولا درون توده چربی، سلول های چربی ساکشن می شوند و بدن خوش فرم تر به نظر می رسد حذف سلول های چربی هیچ تاثیری بر نوسانات وزنی آینده بیمار نخواهد داشت

 جراحی لاغری به بدن می آموزد که چگونه چربی های اضافی بدن را آب کرده و به وزن ایده آل برسد 

فواید جراحی لاغری

کاهش وزن چشم گیر

بهبود سلامتی

ثبات روحی

بهبود کیفیت زندگی

تفاوت لیپوساکشن و جراحی لاغری

جراحی لاغری بر خلاف لیپوساکشن خاصیت درمانی داشته و بر وزن بدن تاثیر می گذارد و فرم یا شکل بدن را تغییر نمی دهد. از طرف دیگر لیپوساکشن نوعی جراحی زیبایی بوده و جنبه درمانی ندارد.

پس از جراحی چاقی، رژیم غذایی تغییر می کند و به مایعات محدود خواهد شد و کم کم به سمت غذاهای جامد پیش می رود

برای بیمارانی که لیپوساکشن انجام می دهند، حفظ وزن به دست آمده از لیپوساکشن و دائمی کردن وزن جدید به عهده خودشان خواهد بود. بیماران ممکن است تا حدود ۴ هفته پس از جراحی تورم و التهاب داشته باشند. با این وجود، عدم تغییر رژیم غذایی و ورزش نکردن می تواند منجر به ظاهر شدن چربی در مناطق جدیدی از بدن شود. 

چرا بهتر است پس از جراحی لاغری از لیپوساکشن استفاده کرد؟

انجام لیپوساکشن پس از جراحی لاغری روشی عالی برای خلاصی از چربی های شکم و پهلو و سایر نقاطی است که ورزش اثر چندانی بر آنها ندارد.متاسفانه چربی های شکم، ران و باسن در اغلب موارد باقی می مانند و انتخاب لباس را برای بیمار دشوار می کنند. در  صورتی که پس از مشاوره،جراح لاغری تشخیص داد که شما یک کاندید خوب برای جراحی لاغری هستید، باید به سراغ انتخاب نوع جراحی بروید. سه نوع جراحی لاغری که امروزه انجام می شوند عبارت است از:(حلقه قابل تنظیم معده,بای پس معده,اسلیو معده,بالون معده)

آیا ارتودنسی درد دارد؟


ارتودنسی درمانی است که در آن، با اعمال نیرو و کشش به روی دندان ها آنها را وادار به حرکت می کنند یک متخصص ارتودنسی خوب با آگاهی کامل از میزان این کششها و محاسبه نیروی وارده با روش های خاص و مدرن اقدام به انجام این کار می کند.

نیروی شدیدی که در اثر این کشش به بافت های محافظ دندان وارد می شود در سه الی چهار روز اولیه محسوس است و ممکن است باعث کمی ناراحتی شود.

متخصص ارتودنسی در روز های ابتدایی درمان تا زمانی که وجود براکت های ارتودنسی برای شما عادی نشده است مسکن تجویز می کند اما انتخاب نوع مسکن را به عهده ارتودنتیست خود بگذارید زیرا آسپرین را اگر خود سرانه مصرف کنید ممکن است باعث خونریزی شود.

استفاده از آدامس، موم و دهانشویه به جای مسکن

احساس کشش و درد در همه افراد یکسان نیست.

بعضی ها ممکن است حتی نیازی به خوردن مسکن هم در خود احساس نکنند. این درد ها حتی بدون خوردن هیچ مسکنی پس از یک هفته از بین می رود.

تقریبا تمام افرادی که از دستگاه ارتودنسی ثابت استفاده میکنند در روزهای ابتدایی درمان کمی با مشکل روبرو می شوند.

بعضی افراد جویدن آدامس های بدون قند را به استفاده از مسکن ها ترجیح می دهند.جویدن آدامس بدون قند سبب خون رسانی بیشتر به ریشه و بافت های در بر گیرنده دندان شده و باعث کاهش درد می شود.

پس از نصب براکت ها قطعاتی از موم های مخصوصی تهیه شده اند شما می توانید این موم ها را بر روی نقاطی که در جلسه اول ارتودنسی درد ناک شده اند قرار بدهید استفاده از دهانشویه ها هم به کاهش درد ناشی از آزردگی گونه ها و لب های شما پس از نصب دستگاه های ارتودنسی کمک می کند.

به خاطر دردناک بودن دندان ها مسواک زدن را حذف نکنید

در روزهای اولیه درمان ارتودنسی ثابت یا ارتودنسی متحرک ممکن است شما کمی احساس درد کنید و تمایلی به مسواک زدن نداشته باشید 

اگر در هفته اول ارتودنسی مسواک زدن را حذف کنید یا بهداشت دهان و دندان تان را دست کم بگیرد ممکن است این کار منجر به التهاب یا ورم لثه شما بشود عفونت و بیماری های لثه و به دنبال آن دندان درد می تواند درد دندان های شما را هنگام ارتودنسی بسیار بیشتر کند.

رسیدگی و درمان این بیماری ها هزینه ارتودنسی را بسیار بیشتر و مدت درمان ارتودنسی طولانی تر می کند .

لیپوساکشن چیست؟


بسیاری از افراد در قسمت های مختلف بدن خود چربی های ناخواسته و مقاومی دارند که حتی با رژیم و ورزش هم نمی توانند آنها را آب کنند. این چربی های موضعی که خلاص شدن از آنها می تواند بسیار دشوار باشد، ممکن است پس از بارداری و در نواحی شکم، پهلو، ران ها یا پشت، به وجود آمده باشند لیپوساکشن روش برداشتن چربی های اضافی بدن است

 در صورتی که وزنی نرمال دارید اما قسمتی از چربی های بدنتان به ورزش و رژیم واکنشی نشان نمی دهند، بهتر است لیپوساکشن را انتخاب کنید.

آیا لیپوساکشن با وجود برداشتن چربی ها، منجر به کاهش وزن می شود؟

در پاسخ باید گفت خیر. از آنجایی که لیپوساکشن سلول های چربی را خارج می کند، اغلب فکر می کنند که می توانند با این روش، بدون ورزش و تغییر رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهند. با اینکه بیشتر بیمارانی که از روش لیپوساکشن استفاده کرده اند، وزنی کم نکرده اند، اما به طور متوسط می توان انتظار داشت که بیمار با لیپوساکشن بین ۱ تا ۲ کیلوگرم وزن کم کنند. 

در صورتی که پس از لیپوساکشن شکم یا نقاط دیگر بدن، پرخوری کنید یا ورزش نکنید، سلول های چربی باقی مانده می توانند بزرگتر شوند و وزن فرد ممکن است اضافه شود. با این تفاوت که این بار در قسمت دیگری نمود پیدا خواهد کرد.

لیپوساکشن چه قسمت هایی را هدف قرار می دهد؟

لیپوساکشن می تواند برای نقاط مختلفی از بدن انجام شود و نتیجه مطلوبی داشته باشد. البته لیپوساکشن ران و شکم پهلو بیش از سایر نقاط انجام می شوند. با این حال هزینه لیپوساکشن نسبتا بالا و دوره نقاهت طولانی (۶هفته) دارد.

قسمت هایی از بدن که می توان لیپوساکشن را برای آنها انجام داد شامل:

  • غبغب
  • گردن
  • شکم
  • پهلو ها
  • ران ها
  • صورت
  • سینه

می شود.

سخن آخر

 

به طور کلی تمام روش های زیبایی که طی آنها چربی ها از بدن خارج می شوند، به علت عدم کاهش وزن به عنوان راه حل نهایی توصیه نمی شوند.

 اما درصورتی که از چاقی مفرط رنج می برید و به دنبال روشی همیشگی برای کاهش وزن هستید، جراحی لاغری گزینه مناسب تریبرایتان خواهد بود. هدف جراحی های لاغری مانند جراحی اسلیو معده، عمل بای پس معده، بالون، حلقه و …ایجاد تغییرات موقت در ظاهر فرد نیست بلکه می توانند زندگی را که به دلیل چاقی مفرط، سال ها از آن محروم بوده اند، به دست آورند برای دریافت مشاوره جهت انجام عمل چاقی با آقای دکتر عنبرا بهترین متخصص جراحی لاغری ایران تماس بگیرید

 

لیپوساکشن چیست؟
انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۸

برچسب های مهم

ارتودنسی همزمان با عمل جراحی بینی


این سوال اکثر کسانی است که قصد انجام ارتودنسی همزمان با عمل جراحی بینی را دارند بنابراین در حالت ایده آل شما می توانید اصلاح دندان خود را تکمیل و پس از آن برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی اقدام کنید.

بدون نیاز به براکت های ارتودنسی شما می توانید عمل جراحی زیبایی بینی خوبی داشته باشید .

انحراف بینی و ارتودنسی

انحراف بینی و گرفتگی بینی می تواند بر روند رشد فک اثر منفی بگذارد همچنین باعث تغییر شکل فک بالا و پایین شود گرفتگی بینی می تواند خود عامل تنفس دهانی باشد با گذشت زمان باعث تغییر شکل فک بالا به سمت جلو و فک پایین به سمت عقب شود. آنها ابتدا باید گرفتگی و انحراف بینی خود را درمان کنند.سپس جراحی فک و پروتز چانه برای جبران عقب ماندگی فک پایین انجام شود.در نهایت اگر دندان ها کج هم باشند ارتودنسی به عنوان آخرین راهکار وارد عمل می شود.

فاصله گذاری بین درمان ارتودنسی و جراحی بینی

توصیه پزشکان این است که در گام نخست درمان ارتودنسی انجام شود پس از پایان کار ارتودنسی شما می توانید به جراحی بینی خود بپردازید اما اگر شما نمی خواهید صبور باشید بهتر است با هر دو متخصص خود مشاوره داشته باشیددر صورت صلاح دید هر دو متخصص می توانید به انجام این کار دست بزنید 

ممکن است اگر جراحی بینی را قبل از پایان ارتودنسی انجام دهید متخصص ارتودنسی شما به خاطر رعایت حال شما دچار محدودیت ها و دشواری کار ارتودنسی شود همچنین ممکن است در حین انجام تنظیمات براکت ها و کار روی دندان های شما فشار هایی به صورت و بینی شما وارد شود.

این فشار ها می تواند بخیه های جراحی شما را آزرده کند.

فاصله گذاری بین جراحی فک و جراحی بینی

اگر فک بالای بیمار دچار اشکال باشد و به جراحی نیاز داشته باشد بهتر است پس از جراحی فک یک سال تا رینوپلاستیک فاصله باشد.

جلوزدگی فک پایین

ناهنجاری فک ممکن است مادر زادی باشد و جنین با این ناهنجاری در صورتش متولد شده باشد.

جلو زدگی فک پایین در حین رشد: در سنین بلوغ این ناهنجاری ها تشدید می شود و باعث ایجاد مشکلات فراوانی خواهد شد.

کمبود فضای فکی: جلو زدگی فک پایین در برخی از بیماران ممکن است باعث ایجاد کمبود فضای فکی شود.

در اثر حوادث : دلیل دیگر جلو زدگی فک پایین اکتسابی است و پس از تولد کودک و در اثر برخوردهای فیزیکی ، سقوط از ارتفاع و سوانح رخ می دهد.

اما این افراد هم نباید ارتودنسی همزمان با عمل جراحی بینی داشته باشند.

در کلینیک دکتر درویش پور متخصص ارتودنسی در غرب تهران،انواع ارتودنسی شامل ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی دیمون و ارتودنسی لینگوال و همچنین ارتودنسی کودکان، ارتودنسی همراه با جراحی فک و کلیه روش های مدرن ارتودنسی ارائه میشود هزینه ارتودنسی برای هر فرد، نیازمند معاینه دقیق و بررسی رادیوگرافی است

آیا چاقی ارثی است؟


بر خلاف تصور عامه، چاقی ارثی آنقدر ها هم واقعیت ندارد عوامل ژنتیکی مرتبط با چاقی نقش بسیار کمی در ابتلا به آن دارند علاوه بر ژنتیک، روش زندگی افراد نیز تاثیر فراوانی بر چاقی و اضافه وزن آنها دارد. حتی با وجود ژن چاقی، افراد چاق می توانند با تغییر رویه زندگی و حمایت خانواده و دوستان به آهستگی وزن کم کنند.

در صورت عدم کاهش وزن، تغییر رویه زندگی همچنان می تواند سلامت فرد را بهبود بخشد. اگر فرد با تغییر رژیم غذایی و ورزش هم نتوانست وزن کم کند می تواند جراحی اسلیو معده را که نوعی جراحی لاغری است، انجام دهد.

آیا امکان دارد که چاقی ارثی باشد؟

پزشکان معمولا پیشینه سلامت خانوادگی را از بیماران خود جمع آوری می کنند تا بتوانند افرادی را که در خطر بیماری های مرتبط با چاقی مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی و برخی انواع سرطان هستند، را شناسایی کنند.خانواده ها نمی توانند ژنتیک خانوادگی خود را تغییر دهند اما می توانند عادات صحیح غذایی و فعالیت های فیزیکی بیشتر را در محیط خانواده جا بیاندازند.این تغییرات می توانند سلامت اعضای خانواده و پیشینه سلامت خانوادگی نسل آینده را بهبود بخشند.

چرا وراثت نمی تواند سرنوشت انسان را تعیین کند؟

احتمال اینکه علت گسترش روز افزون چاقی در دنیا تغییرات ژنتیکی باشد، بسیار کم است. به همین دلیل ژن ها مانع تکرار تنوع ژنی در طول یک نسل شده و ژنتیک اغلب برای چند نسل ثابت باقی می ماند.چه چیزی طی ۴۰ سال گذشته توانسته آمار چاقی را تا این اندازه افزایش دهد؟ پاسخ مشخص است: محیط.

  • آماده بودن غذا در تمام ساعات روز
  • کاهش قابل توجه فعالیت های فیزیکی که عامل اصلی چاقی کودکان می باشد.
  • افزایش زمان تماشای تلویزیون، استفاده از کامپیوتر و انجام کارهایی که نیاز به تحرک ندارند.
  • ورود غذاهای فرآوری شده، فست فود ها و نوشیدنی های پر شکر

تغییرات محیطی که پرخوری را برای افراد آسان تر، و انجام فعالیت های فیزیکی را دشوار تر کرده است، در افزایش اخیر چاقی و اضافه وزن نقش کلیدی ایفا می کند.

افرادی که دارای ژن چاقی هستند ۲۳ درصد بیشتر از افرادی که فاقد این ژن هستند، مستعد چاقی و اضافه وزن می باشند. اما ورزش و فعالیت فیزیکی این احتمال را کاهش می دهد. اشخاصی که دارای ژن چاقی بودند اما ورزش می کردند، ۳۰ درصد کمتر از افرادی که دارای این ژن بودند اما تحرکی نداشتند، مستعد چاقی بودند.

چنانچه از چاقی همراه با یکی بیماری های ذکر شده در این مقاله رنج میبرید میتوانید تحت عمل جراحی چاقی قرار بگیرید. اگر برای انجام این عمل مصمم هستید و میخواهید بدانید آیا کاندید مناسبی برای عمل هستید یا نه به نزد دکتر عنبرا از بهترین متخصص جراحی لاغری و باریاتریک مراجعه کنید

 

تداخل روکش دندان با درمان ارتودنسی


تداخل روکش دندان با درمان ارتودنسی زمانی صورت می گیرد که بیمار با دندان روکش شده تصمیم به انجام عمل (ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک و ارتودنسی نامرئی)  می کند.

البته امکان دارد که دندان روکش شده شما همان دندانی باشد که در روند کار ارتودنسی باید از دهانتان خارج شود.

اگر نه ، این مشکل به دست ارتودنتیست شما حل خواهد شد.

با این حساب متخصص ارتودنسی شما کمی به زحمت خواهد افتاد. دکتر هادی درویش پور دارای دکتری تخصصی ارتودنسی با بهره گیری از روش های نوین ارتودنسی می تواند به شما کمک کند بنابراین  به صورت رایگان توسط ایشان می توانید در کلینیک در غرب و شمال همچنین مرکز تهران ویزیت می شوید.

او باید همه تلاشش را بکند تا در صورت امکان شما بتوانید در آینده هم مجبور به تعویض روکش نشوید و ازهمان روکش قبل از ارتودنسی بهره ببرید. 

دندان روکش شده ابتدا باید مورد بررسی قرار بگیرد تا از نظر کیفیت برای تحمل نیروهای ارتودنسی آزمایش شود.

همچنین وضعیت:

  • عصب کشی ( دندان روت کانال )
  • پروتز
  • تاج
  • بیماری های لثه

نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد تا پس از شروع درمان، محدودیت هایی با تداخل ارتودنسی و روکش دندان نداشته باشد.

تکنیک های خاصی که لازم است برای اتصال براکت به دندان روکش دار به کار برده می شود از این قبیل است :

  • کاربرد بند های ارتودنسی برای این نوع از درمان ارتودنسی
  • نیاز به تراشیدن روکش هایی که در کنار هم قرار گرفته اند
  • تنظیم دقیق زاویه ی براکت ها در صورتی که بین دو دندان با روکش پل زده باشند

بنابراین اگر شما هنوز دندان تان را روکش نکرده اید ما به شما توصیه می کنیم این کار را به بعد از ارتودنسی موکول کنید.

اما اگر از قبل دارای روکش دندان بوده اید و بعدا تصمیم به انجام ارتودنسی گرفته اید ارتودنتیست شما قادر است این کار را به خوبی برایتان انجام دهد.

آیا ممکن است روکش دندان نیاز به تعویض داشته باشد؟

بله .

درموادی ممکن است روکش دندان نیاز به تعویض داشته باشد.

این موارد از این قبیلند:

  • پوسیدگیهای ثانویه در زیر روکش
  • متمایز شدن روکش در اثر تغییر رنگ تدریجی دندان های اطراف
  • بیماری های لثه و تحلیل لثه
  • شکستن چینی روی روکش

مقایسه درمان ارتودنسی با لامینت

فاصله دندانی به وسیله درمان ارتودنسی برای همیشه اصلاح می شود و در درمان ارتودنسی دندان ها در جایگاه اصلی خود می نشینند.

در حالی که با ترمیم به وسیله لامینیت ممکن است فاصله دندانی با وارد آمدن ضربه به روکش لامینت شکسته شود و دندان ها دوباره به وضعیت سابق برگردند.

در درمان ارتودنسی مینای دندان تراش نمی خورد.

در حالی که برای لامینت دندان به تراشیدن مینای دندان نیاز داریم.

بعد از جراحی لاغری چه انتظاراتی داشته باشیم و سبک زندگی چگونه خواهد شد


بعد از جراحی لاغری تغییرات بسیاری در زندگی تان رخ می دهد که اطلاع از این تغییرات بسیار مهم است. 

این تغییرات شامل نحوه ی غذا خوردن، زمان غذا خوردن، ماهیت غذا و حسی که درباره خودتان پیدا می کنید می شود.

برای داشتن زندگی بهتر بعد از جراحی لاغری، باید متعهد شوید که رژیم غذایی سالم داشته باشی و فعالیت های ورزشی تان را پیوسته و منظم انجام دهید.

در این صورت می توانید به سرعت وزن کم کنید و احساس بهتری به زندگی تان داشته باشید.

چه تفاوت هایی در خوردن و آشامیدن فرد به وجود می آید؟

تا ۲ یا ۳ هفته بعد از جراحی لاغری ، رژیم شما به غذا های مایع یا انواع پوره ها محدود می شود.

کمی بعد می تواند غذا های نرم را به رژیم خود بیافزایید

و احتمالا پس از ۶ هفته می توانید به رژیم غذایی عادی خود برگردید.

بعد از جراحی لاغری چه غذاهایی نباید خورد

از خوردن تنقلات به عنوان میان وعده خودداری کنید.

برخی غذاها در صورت درست نجویدن ممکن است برایتان ایجاد درد و ناراحتی کنند

مانند: 

پاستا، برنج، نان، سبزیجات خام، انواع گوشت و یا هر نوع غذای خشک، چسبناک و رشته ای دیگری.

باید در روز حتما ۸ لیوان آب یا هر نوع نوشیدنی که فاقد کالری باشد، بنوشید.

از نوشیدن هر نوع مایعات در هنگام غذا خوردن و از یک ساعت قبل و بعد غذا بپرهیزید.

مایعات غذای موجود در معده را می شویند و شما را گرسنه تر می کنند.

نوشیدنی ها نیز مانند غذا ها باید جرعه جرعه نوشیده شوند و از سرکشیدن آنها خودداری کنید.

ورزش و فعالیت های جسمانی بعد از جراحی لاغری

ورزش برای موفقیت در کاهش وزن و توانایی پایین نگه داشتن آن به شدت توصیه می شود.

به خاطر داشته باشید که ممکن است بدون ورزش اصلا وزن کم نکنید.

پیاده روی فعالیتی بسیار مفید است که می توانید آن را بلافاصله بعد از جراحی چاقی آغاز کنید.

از روزی ۱۰ دقیقه با سرعتی نسبتا تند آغاز کنید و هر چند روز یکبار یک دقیقه به آن بیافزایید.

این روند را تا رسیدن به حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته (حدودا روزی ۳۰ دقیقه و ۵ روز در هفته) ادامه دهید.

در نظر داشته باشید که فعالیت های ورزشی باید با بالا رفتن ضربان قلب همراه باشند

پس قدم زدن ورزش محسوب نمی شود.

لطفا بعد از گذشت ۶ هفته، ورزش های قدرتی را شروع کنید

زیرا بهبود زخم های عملتان در اولویت قرار دارد.

شاید شما به تازگی به فکر عمل لاغری افتاده اید و یا مدتی است که تصمیم قطعی خود را برای انجام آن گرفته اید به هر حال انجام این عمل لاغری (اسلیو معده،ساسی بای پس و...) می تواند مزایای زیادی داشته باشد که بعد از جراحی لاغری از آنها بهره مند می شوید پس از بهترین جراح لاغری مشاوره بگیرید

 

کدام یک از انواع مختلف ارتودنسی برای من مناسب است؟


اکثر کسانی که تصمیم دارند دندان های خود را ارتودنسی کنند می خواهند بدانند که انواع مختلف ارتودنسی دندان چیست کدام یک از آنها مناسب دندان هایشان است.

جواب این سوال را هر متخصص ارتودنسی پس از بررسی مشکلات دندانی شما و با استفاده از کامپیوتر در اولین جلسه ویزیت به شما خواهد گفت. اگر تهران یا کرج هست و دنبال یک متخصص ارتودنسی در کرج  و تهران هستید دکتر درویش پور دکتر ارتودنسی در تهران( ناهنجاری های فک و صورت) خدمات ارتودنسی شایسته و لبخندی زیبا را برای شما به ارمغان می آورد

اغلب مردم نیازمند خدمات انواع مختلف ارتودنسی هستند تعداد قابل توجه ای از کودکان و نوجوانان به درمان ارتودنسی نیاز دارند.

انواع مختلف ارتودنسی کدامند؟

انواع مختلف ارتودنسی به دو دسته اصلی ثابت و متحرک تقسیم می شوند.

یک ارتودنتیست پس از معاینه و بررسی مشکل خاص دندان هایتان به شما می گوید که کدامیک از انواع ارتودنسی برایتان مناسب است.

درمان ارتودنسی ثابت با براکت های سنتی

این براکت ها از ابتدا تا کنون پیشرفت زیادی کرده اند.

در حال حاضر در وزن و ساختار سبک تر از آنها استفاده می شوند.

آنها از جنس استنلس استیل درجه بالا ساخته شده اند.

دارای براکت های فلزی هستند که با هر نوع دندان به وسیله یک سیم متصل می شوند.

با فشاری که این براکت ها به دندان ها وارد می آورند باعث می شوند که آنها به آرامی در موقعیت صحیح قرار بگیرند.

براکت های سرامیکی

 جنس آنها از مواد سرامیک روشن و شفاف ساخته شده است این نوع ارتودنسی بیشتر مورد استقبال بزرگسالانی قرار می گیرد که نیاز به درمان ارتودنسی دارند.

ارتودنسی سرامیکی کمتر از سایر ارتودنسی ها به چشم می آید.

فقط مردم می توانند از رنگ سیم و از نزدیک متوجه ارتودنسی شما شوند.

ارتودنسی دیمون

در ارتودنسی دیمون شما نیاز کمتری به ویزیت ارتودنتیست خود دارید زیرا تنظیمات در این نوع ارتودنسی به طور خود کار صورت می گیرد.

ارتودنسی زبانه یا داخل دندانی

این نوع ارتودنسی برای افرادی که نمی خواهند ظاهر ارتودنسی شان را کسی ببیند مانند هنرپیشه ها مناسب است براکت ها و سیم ها در قسمت داخلی دندان کار گذاشته می شوند..تمیز کردن آن و دندان ها نسبت به سایر ارتودنسی ها دشوارتر است. دوره درمان شما به خاطر همین مشکلات طولانی تر شده و هزینه ارتودنسی شما هم گران تر خواهد شد .

ارتودنسی روشن و متحرک

شما می توانید از ارتودنسی متحرک و شفاف برای اصلاح فرم و موقعیت دندان هایتان به جای ارتودنسی ثابت استفاده کنید .

محبوبیت ارتودنسی متحرک و شفاف زمانی در نزد شما بیشتر می شود که بدانید آنها قابل جابجایی برای غذا خوردن و تمیز کردن نیز هستند.

این نوع ارتودنسی برای استفاده مداوم پس از درمان ارتودنسی ثابت اکیدا توصیه می شود.

ارتودنسی کاربردی

از این نوع ارتودنسی برای اصلاح فرم صورت و فک ها در سنین پایین استفاده می شود دستگاه آن متحرک است

 

ارتباط چاقی و افسردگی


چاقی و افسردگی دو معضلی هستند که مردم زیادی در سراسر دنیا با آنها دست و پنجه نرم می کنند. این دو بیماری ممکن است به صورت همزمان و توامان در فرد بروز کنند اما هنوز مشخص نشده که کدام یک منجر به دیگری می شود؛ آیا اثرات چاقی بیش از حد مستقیما افسردگی را به وجود می آورد؟ یا افسردگی منجر به اضافه وزن مفرط می شود؟ جواب هر دو سوال “بله” است.

هیچ گاه نمی توان تعریف دقیقی از افسردگی ارائه داد. بسیاری از مردم افسرده اند اما این موضوع را نمی دانند. بعضی ها هم در ظاهر افسرده اند اما در واقع اینطور نیست.

 افسردگی به دو جزء تقسیم می شود: بخش روانی و فکری که روحیه ی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و بخش فیزیکی و جسمی که بر مواردی مثل خواب و اشتها اثر می گذارد.

چاقی باعث افسردگی می شود

 احتمال ابتلا به افسردگی در افراد چاق، ۲۵ درصد بیشتر از افرادی است که چاق نیستند. چاقی می توانند باعث ایجاد یک تصویر ذهنی ضعیف از خود، کاهش اعتماد به نفس و انزوای اجتماعی گردد که همگی علائم افسردگی هستند. کودکان چاق مورد تمسخر هم سن و سالان خود قرار می گیرند و همین باعث می شود که گوشه گیر شوند. اضافه وزن مفرط در هر سنی دلیل اصلی نارضایتی، ناراحتی و نا امیدی بیمار است.

افسردگی باعث چاقی می شود

کسانی که افسرده هستند یا کم اشتها می شوند، یا بیش از اندازه غذا می خورند. کم تحرکی و انزوا طلبی آنها باعث می شود که غذای مصرفی در بدن سوخته نشده و تبدیل به چربی گردد و نتیجه ی این امر اضافه وزن و چاقی می شود زیرا میل به خوردن غذا بالا می رود تا سطح سروتونین را به حد نرمال برسند.

درمان چاقی و افسردگی

روی شادی تمرکز کنید شادی هم باعث درمان چاقی و افسردگی می شود.

خود را مجاب به حرکت و فعالیت کنید

غذاهای شیرین را در رژیم غذایی خود محدود کنید

 اگر اراده ی انجام این کارها را ندارید و یا پس از عمل به آنها نتیجه ی چندان مطلوبی نگرفته اید، جراحی لاغری تنها چاره ی باقی مانده است.بعد از جراحی چاقی، روحیه ی بیمار با کاهش وزن تدریجی بهتر و بهتر می شود. یک معیار استاندارد برای تعریف چاقی این است که، داشتن توده ی بدنی (BMI) بالاتر از ۳۰ است برای محاسبه BMI (شاخص توده بدنی) با مراجعه نزد متخصص جراحی لاغری مشخص می شود که اضافه وزن دارید و اگر دچار چاقی مفرط باشید بای پس معده، اسلیو معده و دیگر روش های جراحی لاغری معرفی می شود.

 توجه:

جراحی لاغری اغلب راه حل آخر بوده و زمانی انجام می شود که تمام تلاش های دیگر در راستای کاهش وزن بی نتیجه مانده و سلامت بیمار در خطر باشد.

 

 

اثر داروها بر درمان ارتودنسی


پژوهش های ارتودنسی دندان در حال حاضر مربوط به روش هایی است که به بررسی میزان افزایش غلظت دارو در خون دارد همچنین این پژوهش ها به اثر داروها بر درمان ارتودنسی و ارتباط آن با بافت مولکول ها و حرکات دندانی می پردازد این در حالی است که به طور همزمان کاهش غلظت دارو و عناصر ناخواسته نیز می تواند عوارض جانبی مضری تولید کند میزان غلظت دارو در خون و ارتباطی که با مهار کردن حرکات دندانی دارد باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد.

علت پاسخ متفاوت افراد به درمان ارتودنسی

ارتودنتیست ها در دراز مدت تجربه کرده اند که دندان ها در افراد مختلف به طور متفاوتی حرکت می کنند زیرا پاسخ افراد به درمان( ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک ارتودنسی نامرئی )متفاوت است برخی از تفاوت ها به خاطر تغییرات در بازسازی استخوان و عوارض ناشی از اثر داروها بر درمان ارتودنسی و عوامل سیستمیک می باشد به همین دلیل لازم است تمام داروهایی که بیمار مصرف می کند بررسی شود همچنین اثرات درمانی و عوارض جانبی داروها که بر روی سلولهای مورد نظر توسط نیروهای ارتودنسی اعمال می شود مورد بررسی قرار بگیرد.

بنابراین ضروری است که متخصص ارتودنسی شما با توجه به مصرف داروهای مختلف و سابقه بیماری شما قبل و در طول دوره درمان ارتودنسی موارد را به خوبی زیر نظر داشته باشند

تاثیر استامینوفن در ارتودنسی

این دارو در درمان ارتودنسی نیز تجویز می شوند در این میان استامینوفن به عنوان یک مسکن تاثیر قابل توجهی در میزان حرکت دندان ها ندارد این دارو می تواند برای کنترل درد در طول درمان ارتودنسی مصرف شود که استامینوفن برای کنترل درد و ناراحتی در ارتباط با درمان ارتودنسی موثر واقع می شود 

مصرف ویتامین ها و درمان ارتودنسی

در رابطه با اثر داروها بر درمان ارتودنسی به غیر از داروهایی که برای کنترل بیماری های مختلف استفاده می شود ، بیمارانی که از ویتامین ها مواد معدنی و مکمل های هورمونی و سایر ترکیبات برای پیشگیری یا درمان بیماری های مختلف استفاده می کنند می توانند در طول دوره ارتودنسی به ادامه مصرف دارو و مکمل های خود بپردازند .

آیا درمان ارتودنسی در سنین بالا که احتمال مصرف دارو بیشتر است امکان پذیراست؟

با افزایش سن و مصرف داروهای مختلف درمان ارتودنسی ممکن است با مصرف داروها با مانع روبرو شود اما این بدان معنا نیست که افراد بزرگسال نمی توانند از درمان ارتودنسی بهره ببرند این درمان با افزایش سن نیز امکان پذیر است.

البته با در نظر گرفتن میزان داروهای مصرفی از طرف بیمار و شناخت داروها به وسیله ارتودنتیست ها و نقشی که هر کدام بر حرکت دندان ها در روند کار ارتودنسی دارند.

شاید از خودتان بپرسید اصلا سن مناسب برای ارتودنسی بزرگسالان چه سنی است؟ از کی دیگر نمیشود ارتودنسی بزرگسالان را انجام داد؟ ما در پاسخ می‌گوییم که شما اصلا هیچ فکری به سن و سال نکنید بهترین سن ارتودنسی بزرگسالان هر وقتی می‌تواند باشد حتی همزمان با  ارتودنسی کودکان می تواند انجام شود کلی مزیت مثبت برای شما وجود خواهد داشت.


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما